homenieuwsopeningstijdenarrangementenfotovideocontactreserveren

Minigolf Is Nog Nooit Zo Leuk Geweest!

GlowGolf maakt van Minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis.  De 18 holes zijn prachtig uitgevoerd als Jungle Safari. Je speelt dus Minigolf tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is geheel overdekt en verlicht met fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en de dieren licht geven.

  √ Een geweldig uitje voor jong en oud!

  √ Geheel overdekt, dus perfect geschikt bij elk weertype

  √ Speel minigolf in de Jungle tussen levensgrote jungle dieren

Kom jij ook een balletje slaan? Reserveer nu en klik op Online Reserveren. Gewoon langskomen kan altijd, maar dan moet je wellicht op je beurt wachten. Vragen? Bel 0118 -606 780 of mail ons op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We helpen u graag!

GlowGolf Middelburg homepage foto


Leeftijd

GlowGolf is leuk en gezellig voor alle leeftijden. Gezinnen, kinderfeestjes, bedrijven, groepen vrienden, lovers: we zien ze allemaal op de GlowGolf baan. Voor de allerkleinsten (kinderen onder de 4 jaar) is het GlowGolf vaak motorisch te moeilijk. Zij mogen natuurlijk wel (gratis) mee de baan op.

 

GlowGolf in 3-D
Met een 3-D bril op je neus, wordt het GlowGolf decor niet alleen nóg mooier, maar wordt het spelletje ook wat moeilijker. Want het balletje lijkt wel boven het tapijt te zweven. Sla jij nog raak?

 

Entree prijs

Volwassenen € 7,95

Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 6,50

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis de baan op.

 

Gratis Parkeren

Recht voor de deur parkeert u gratis uw auto op een van de ruim 750 parkeerplekken.

 

(Kinder-)feesten

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen.

 

Laatst aangepast (dinsdag 04 februari 2014 14:45)